Idag blev jag sugen på något gott som jag gjorde för länge, länge sedan. Då var det skinkrullar som man lade ovanpå riset när man kokade det. Nu blev det gratinerat i ugn ovanpå pasta penne. Det blev supergott! Tyvärr fick jag äta ensam, eftersom Janne inte kunde äta. 🙁 God och snabb vardagsmat!

Antal portioner: 2

6 skivor rökt skinka
200 g pasta penne
2 dl Keso, naturell
3 msk hackad persilja
1-2 msk pesto
¼ riven vitlök
Svartpeppar
3 msk färskriven parmesanost

Sås:
1 ½ dl grädde
3 msk chilisås
½ krm svartpeppar

Gör så här

Börja med att koka pastan. Låt den koka en minut kortare än vad förpackningen anger. Låt pastan rinna av och häll den i en ugnsfast form.
Sätt ugnen på 215 grader. Blanda keso med den hackade persiljan, pesto och riven vitlök. Smaka av med svartpeppar. Lägg en klick på varje skinkbit och rulla ihop. Lägg rullarna med skarvarna nedåt ovanpå den kokta pastan i formen.
Blanda grädden med chilisås. Smaka av med svartpeppar. Häll såsen över skinkrullarna och pastan. Strö över parmesanost och gratinera i ugnen 10-15 minuter

Servera med paprikastrimlor och tomater.

Skinkrullar