Strövtåg med hund och kamera

Dino status

Ja, vi hankar oss fram. Vi har väl så smått vant oss vid att vi inte har en helt frisk hund längre. Vi ser nu att han har blivit gammal, och kanske blir det så när han har ont. Även om han nu får smärtstillande så vaggar han liksom när han går, och någon större fart är det inte på honom. Men han är rätt glad och positiv och så länge han är det så är vi nöjda.

Vi har varit en första gång hos sjukgymnasten som tyvärr tyckte att han även har ont i nacken. Så nu är det sele som gäller. Ny röntgen, denna gång av nacken, är  planerad till den 4 mars innan vi sätter igång med någon sjukgymnastik.

Han sover mycket, men å andra sidan – han är ju snart 10 år. Fast vi vet att staffar kan bli mycket äldre och det ska han bli!

Tungan

Kolla tungan!

 

 

Föregående

Det var ju väntat

Nästa

Vårkänsla

3 kommentarer

 1. Just smärta gör ofta att hundar åldras snabbare, men så länge de har livsglädje och det finns behandlingar att göra så finns hoppet kvar! Kram

  • Agneta

   Ja, nästa steg är att testa Cartrophen. Vi säger ju också att så länge han är glad och positiv så vill vi kämpa. Tack för stödet! Kram!

 2. Mimmi Hed

  Vet hur det känns att ha en sjuk hund, det är så jobbigt och ledsamt.
  Hoppas på det bästa för Dino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén