Idag tog jag äntligen mig samman och åkte buss med Nisse. Självklart måste han, liksom alla andra hundar, kunna åka kommunalt om så krävs. Jag känner att jag inte lever som jag lär, men idag blev det av och det gick bra!

Först fick han vänta en stund vid busshållplatsen. Bara det är ju en övning, men det gick alldeles utmärkt. Sedan kom bussen och då blev det tvärstopp när han skulle gå på, så jag fick ”hjälpa” honom lite…

Väl på bussen var han väldigt tittig och undrande, men inte rädd eller stressad. Bra! Men visst, han var jättenöjd när vi var framme i Brunnsäng och han fick hoppa av bussen. 🙂

Vi tog sedan en underbar promenad hem via Bergvik, Telgehus, Ragnhildsborg, Mälarbadet och Talbyskogen. Saknar Bergvik lite….Fotade magnolian på vägen hem. Den hade inte slagit ut ordentligt, men blir nog jättefin i år.

Det tog knappt en timme att gå hem, men då hade vi många stopp på vägen. Han drog rätt mycket, men jag ville inte arbeta med honom när han ändå hade haft det lite jobbigt. Hönsmamma, men jättenöjd!