Vi hade en jättefin kväll igår på Malmköpings Camping. Men resan dit var gnisslig som sjutton, vilket drog ned glädjen med resan.

Men i alla fall, vi åt en fin middag på Plevnagården vilket var målet för resan till Malmköping. Vi sov gott och vaknade till duggregn. Men vi skulle ändå hem, så det gjorde inget.

Hemresan blev riktigt jobbig. Det gnisslade så oerhört att Janne nästan blev tokig, ja jag med förstås. Jag spelade dessutom in ljudet på min mobiltelefon för att ha som bevis. På Caravanhallen hade dom ju sagt att ”lite gnisslar alla integrerade bilar”. Men detta är inte ”lite” !#€%&//((…

🙁

På vägen hem så tänkte vi att vi byter tillbaka till den tidigare bilen, kosta vad det kosta vill. Så vi ringde Caravanhallen och förklarade att vi inte orkade ha kvar bilen. Men det var verkligen kalla handen. Vi blev dessutom rätt illa bemötta av chefen som tyckte att vi skulle betala x kr för att få en billigare bil…!!!!

Men den säljaren som vi har haft hela tiden, och som alltid är väldigt hjälpsam, han sa att”kom in med bilen på en gång så ska vi försöka hjälpa er”. Så vi åkte in. Jag spelade upp ljudet för både chefen och säljaren så dom fick höra vad vi menade.

Hemma igen satt jag och funderade på olika anledningar till problemet och skickade faktiskt ett sms till säljaren med lite förslag på orsaker. Lite larvigt förstås. Men han ringde och sa att dom hade varit ute och åkt och sa ”det låter för jävligt”!

Det gläder oss att dom faktiskt till slut förstod oss och ska försöka åtgärda problemet. TACK för det! Vi är inte särskilt gnälliga eller petiga och vi bråkar inte i onödan! Nu tror dom att dom vet var felet är, och det är på vänster ”A-stolpe” bredvid förarplatsen som det tydligen ska tätas och isoleras. Precis där har vi också lokaliserat att ljudet kommer ifrån. Dom hade sedan skruvat loss den skena som håller mörkläggningsgardinen fram och kört igen. Då var det knäpptyst säger han. Ja inte vet jag, men blir det bra så struntar vi i vad det var. Men om det är där felet var så hade inga möbeltassar eller svampar i världen kunnat lösa gnisslet.

Fortsättning följer, kanske…