…är guld värda! Vi är verkligen lyckligt lottade med en fantastisk grannsämja. Nu har snön vräkt ned i flera dagar och jag har skottat. Det har inte varit tungt eftersom snön är lätt, och jag tänker ju att jag får lite motion samtidigt. Men igår kom det en och en halv decimeter nysnö på kort tid, och det kändes ju lite jobbigt att ha det framför mig. Janne föreslog att vi skulle ta fram snöslungan, men jag tycker den är lite obändig och inte blir det så snyggt heller. Janne kan absolut köra snöslungan även om han är lite ostadig på benen. Han har ju något att hålla sig i, men jag gillar det inte.

Men igår kväll ringde vår granne Göran och sa att han hade skottat utanför vår grind och tänkte ta resten idag. Jag sa: men snön är lätt, jag kan ta den. Då säger Göran: ”Nej, du är gammal!” Jahapp, där fick jag! 😂 Men jag tackade honom tusen gånger såklart.

Idag åkte Janne och jag iväg till Ica Maxi tidigt på morgonen. Först skulle bara all snö bort från bilen! Men det gick bra och vi åkte iväg. När vi kom hem var hela garageuppfarten plogad, liksom gången fram till huset. Stort tack! Det är inte så dumt att vara gammal ibland, och speciellt när man faktiskt accepterar det.