Vi åkte så äntligen iväg till Karlsborg. Det hade jag sett fram emot länge, men tyvärr blev det en liten besvikelse. Inte staden, men campingen. Den var trång och stökig. Rent och fräscht men lite smått överlag. Det kan man självklart stå ut med eftersom  badet var fint. Men vi valde ändå att åka vidare, främst på grund av att man skulle ha en 50-årsfest med disko 10 meter från vår campingtomt…

Så vi åkte till Hjo i stället. Det var ett  bra beslut! Här är det jättefint! Stort och välordnat, trevlig personal och framför allt – vilken fantastiskt trevlig stad Hjo är! Jag tog en promenad i förmiddags och fotade lite. Campingen har inte så vidare bra med badmöjligheter, men det uppvägs av att Hjo har ett bad inne i stan, 500 meter från campingen. Där har man tre pooler samt en badstrand i sjön. Allt gratis! Folk strömmade dit.

Hela stan är som ett museum! Till och med bankernas skyltar har rätt stil! På tillbakavägen såg jag ett gympagäng som höll på och körde skottkärra? Jag inser att jag har passerat mitt bäst-före-datum när det gäller gympa. 🙂