Idag kom vi bara till brevlådorna hemma innan jag fick vända med Dino. Suck! Han är så ojämn nu. Ibland rätt ok och så ibland – inte alls bra.

Jag gick en längre runda med Ebba i stället. I och med Dinos tilltagande hälta så har våra promenader blivit kortare och kortare. Så rundan runt Holmen har jag inte gått på hela sommaren tror jag.

Jag funderar på våra hundar. Jag saknar Dino som min demohund på kurserna, känner mig halv faktiskt. Hade tänkt ha med honom idag, men det har jag ju skrinlagt nu. Och Ebba… nej att ha henne som demohund det vore rent pinsamt. Jag tänkte på alla olika hundar jag träffar på som instruktör, och kom på att jag aldrig har sett en hund som beter sig som Ebba gör när vi är hemifrån. Hon kryper ihop och vill hon helst bara fly från allt! Hon lyssnar inte och kan ingenting. Sist kunde hon i och för sig leka lite, det var en liten framgång.

Nu kan det ju vara att hundar som beter sig som hon gör inte kommer ut till klubben, det vet man ju inte.

Hemma däremot, där kan hon allt jag har lärt henne, och hon är glad och samarbetsvillig. Ja, ja, en utmaning är hon!

Tog lilla kompaktkameran med mig. Den är förvånansvärt bra och smidig. Den tar inte bilder i raw-format om man har autoläget på, men vad gör det? Jag börjar bli less på alla teknikaliteter.

Utsikt från toppen av Holmen

Utsikt från toppen av Holmen

 

2015-08-29-10

Oj, det är ju en hel koloni med skarvar!

 

2015-08-29-2

Husen på Holmen….

 

2015-08-29-3

Utsikt in mot Mälaren

 

2015-08-29-4

En ensam seglare

 

Gullris

Gullriset skvallrar att hösten är på väg.