Strövtåg med hund och kamera

On the road again

Jo, vi köpte ju en husbil igen! Efter två års uppehåll så blev hålet i bröstet för stort. Jag kikade rätt mycket på nätet efter bilar, men sa inget till Janne… Men en dag åkte vi i alla fall iväg till Caravanhallen och blev störtkära i en Dethleffs Magic Edition av 2014 års modell. Bilen hade ägts av ett äldre par, ja hon var 92 år och han var 84. När han avled så sålde änkan bilen inklusive alla prylar. Men det var inte prylarna som avgjorde, det kändes bara direkt att det var vår bil.

Igår drog vi iväg på jungfruturen. Nisse var lite stressad, men inte panikslagen som Ebba var. Dino låg på sin vanliga plats i soffan och sov. Vi åkte bara drygt en timme till Jogersö camping utanför Oxelösund. Det var skönt att börja med en kort resa.

En jättefin och lugn och mysig camping! Hit åker vi säkert fler gånger. Allt är fräscht och välvårdat. Det ligger många långliggare här och dom blir ju som ett eget litet samhälle, men dom hälsar och är trevliga.

Nisse har funkat riktigt bra. Allt är ju nytt förstås, så vi måste ju visa honom vad som gäller. Dino har varit magsjuk (igen!) och även jag har haft det lite jobbigt. Men nu mår vi båda bra igen (hoppas jag). Janne har fortfarande ont i foten, men kunde köra med manuell växellåda utan problem. Japp, det var dagens sjukrapport… 🙂

Idag är det någon form av träff här för folk som äger gamla amerikanare, helst sådana med V8-or! Men dom stör inte oss, dom håller till på gräsmattan vid badet.

Föregående

Sommar!

Nästa

Midsommarafton 2018

  1. Husbil verkar fiffigt med hund. Bara att åka dit man har lust liksom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén