Igår hade vi öppet hus på klubben igen. Vi hade hyrt ut området till Faraohundklubben, som kom med sina fina hundar och hade olika aktiviteter. Bland annat så hade dom engagerat Saori för ringträning. Snälla Saori hade även ringträning för oss andra så jag tog Ebba och provade. Det var jobbigt! Saori är en fantastiskt trevlig och skicklig instruktör och jag kände att det här var något som jag inte behärskade! Ebba var ju som hon var, men till och med hon tinade upp under visningen, så det kan ske underverk!

Solen sken hela dagen och det var så mysigt ute. Folk överallt. Jobbandes med sina hundar, fikade, promenerade, eller bara var där. En matte fick jag snabbt hjälpa då hennes fina bordercollie hade behagat rulla sig i något obeskrivligt äckligt. Matten fick bada hunden i vårt duschrum i Teorihuset. Tur att vi har en massa schampo! Men vi måste fixa en duschslang!

Jag hade gjort rabarberpajer och bakat bullar och kakor. Allt hade en strykande åtgång, även om mackorna fick reas ut på slutet.

Janne var helt slut när vi kom hem, men jag hade väl hamnat i andra andningen eller något, för jag tog cykeln in till Brunnsäng och handlade. En cykeltur på drygt 9 km. Underbart! (Men vi slocknade tidigt i går kväll…)

Saori in actionöppet_hus

öppet_hus-2

Carpe Canis var där och demonstrerade halsband och selar.
Jag provade ut en sele till Ebba. Det ska bli intressant att se hur den blir!

öppet_hus-3 öppet_hus-4öppet_hus-5Ringträningen igång. Närmast kameran är Mia med Angus. Mia är mamma till Henriks tidigare flickvän Frida.

öppet_hus-6öppet_hus-7öppet_hus-8 öppet_hus-9 öppet_hus-10