Ja, till slut fick jag ändå tillbaka mina pengar. Kanske är man onödigt orolig, men man hör ju om otroliga händelser som drabbat folk, så det är väl inte så konstigt om man får hjärtat i halsgropen och tänker att pengarna är försvunna för alltid? Eller i alla fall att det tar jättelång tid. Nu tog det ju 1 1/2 vecka och det är länge nog.

Men klockan kvart över tolv idag, så ringde killen från Media Markt och sa att det enda sättet för mig att få mina pengar idag för feldebiteringen, var att jag kom upp till Kungens Kurva och hämtade dem kontant. Kreditnotan skulle dock komma den ”vanliga vägen”. Efter kort funderande så bestämde jag mig för att åka dit. Vad vet man annars om när pengarna kommer?

Så upp till Kungens Kurva, hämta pengabunten och sedan ned till Södertälje för att sätta in dem på kontot. Jag borde väl ha fått något som plåster på såren från Media Markt, men jag orkade inte bråka mer. Jag ville bara därifrån.

Väl i Södertälje lärde jag mig två saker. För det första: vi har fler än en insättningsautomat i Södertälje. Den som var på Swedbank var nämligen avstängd (som vanligt!). Men jag fick veta att det finns automater även hos S.E.B och hos Nordea. Så jag gick till S.E.B i stället. Väl där kom jag på att jag självklart kan sätta in pengarna direkt på Länsförsäkringar med mitt Master Card-kort! Jag har ju tidigare bara varit vid Swedbank-automaten, och då har jag satt in pengarna på Swedbank först och sedan överfört dem till LF… Ja, ja, man lär så länge man lever heter det ju.

När jag hade varit hemma en stund så kollade jag mitt konto igen, och då hade även den försvunna återbetalningen kommit in. Tack och lov! Nu är jag helt slut! Inga mer sådana här äventyr tack!

exhausted-smiley-2