Efter Ekön fortsatte vi till Söderköping. Kanske lite dumt kan vi konstatera så här i efterhand. På Ekön stod vi på en relativt skuggig plats, vilket vi uppskattade i värmen. Men… vi åkte i alla fall till Söderköping…och där var det VARMT! Ja det var ju varmt överallt i Östra Svealand förstås. Problemet var att på vår nya plats så fanns det inte tillstymmelse till skugga. Det var 31 grader utomhus och lika varmt inne i bilen! Inte hade vi någon skugga av markisen heller. Vi flyttade oss längs med bilen så länge det fanns någon skugga, men till slut flydde vi in i bilen och satte på AC-n. Och där blev vi kvar resten av kvällen. Vi åt god mat och drack faktiskt lite champagne som jag hade köpt. Men det känns ju lite kymigt att inte orka vara ute.

20180628_151200

Temperaturen inne i bilen…

Ja, hundarna var lika påverkade dom. Dino började hässja helt otroligt efter att vi hade sovit en timme. Men efter lite vatten och en extra promenad var det lugnt igen.

Idag, den 29/6, var det planerad hemfärd. Först tog jag hundarna på en skön och sval morgonpromenad. Kikade lite på dockan där det faktiskt låg en liten båt. dockan

Hundarna vid dockan

20180629_065820

Det är faktiskt väldigt trevlig att campa vid Göta Kanal och se på alla båtarna som kommer.

Båten

Vi åkte hem tidigt och var hemma redan kl halv 10. Nu pustar vi ut och samlar krafter inför nästa resa. Då är det Gränna och staffespecialen!