Vi åkte en tur med husbilen till Söderköping och Skeppsdockans camping i helgen.

Vår granne hade varit där för något år sedan och pratat gott om campingen och det visade sig vara helt rätt! Vi älskar faktiskt detta ställe och åker gärna tillbaka! Inte för att det fanns en flott restaurang, pool, butik, lekpark etc – för inget av det fanns! Men platsen var vackert belägen vid Göta Kanal, hade stora campingtomter, det var trevliga människor som campade där, det var fina promenadvägar in till Söderköping och lugnt och trevligt var det också. Och självklart kunde man köpa färska frallor på morgonen.

Fräscha servicebyggnader hade dom också, även om det var lite konstigt att man fick klä av sig utanför duschen, visserligen var det en dörr in till duschavdelningen, men man kunde inte låsa den dörren. Men det funkade väl det också!

Solen sken på oss och jag tog flera långa promenader längs med Göta Kanal in till Söderköping. Glass måste man ju köpa för det har blivit Söderköpings varumärke. Men kön in till glasskaféet hade jag inte orkat stå i. Men man kunde köpa strutglass i kiosken bredvid!