Vi är nog lite roliga. Ombytliga i alla fall. När Micke blev ensam så blev han också av med sin soffa. Vi erbjöd honom vår soffa eftersom Janne tyckte att han behövde något annat eftersom han har lite svårt att ta sig upp ur soffan. Så vi köpte en ny mörkbrun hörnsoffa i skinn. Jättefin på alla sätt.

Men…nja… Kanske blev det väldigt mycket mörkbrun soffa i vardagsrummet och inget annat kom liksom fram. Vi provade med att ta bort hörndelen och bara ha soffan som en tresits, samtidigt som Janne fick en egen fåtölj i stället.

Under tiden blev Micke sambo med fina Linda som också hade en soffa. Ganska lik den vi hade skänkt till Micke, så vår soffa åkte upp på övervåningen hos Micke där barnen kunde sitta och se på TV. Men lite stor var den nog där uppe.

Så här om dagen så frågade vi Micke om vi kunde byta. Brun skinnsoffa mot grå tygsoffa med divan. OK sa Micke och vi bestämde att idag onsdag skulle bytet ske. Så vi bokade släpkärra på Statoil. Naturligtvis inträder värsta snövädret just idag när vi ska ut och köra soffor! Men allt gick bra och nu är vår nygamla soffa på plats. Jag är nöjd, Janne är nöjd och hundarna är nöjda!

Dino är glad att ha fått tillbaka sin utkiksplats!

Dino är glad att ha fått tillbaka sin utkiksplats!