I går åkte vi iväg med husbilen igen. Starten blev lite jobbig. Ebba stressade upp sig så till den milda grad att hon mer eller mindre slet sönder hundburen. Först bet hon ett stort hål i nätet fram på kortsidan  av buren och sedan grävde hon sönder resten kortsidan. Så den buren var bara att kasta. Vi har en bur till, lite större men av samma sort. Så in med Ebba i den i stället och till slut åkte vi iväg. Vi mellanlandade dock vid Djurmagazinet där vi köpte en utställningsbur i metall för säkerhets skull… 🙁

Men sedan gick färden till Karlstad, vilket tog 4 1/2 timme med rast. Vi ligger på Bomstadbadens camping, vilken ligger precis vid Vänern. Vår plats ligger också precis vid Vänern, bara en fin badstrand skiljer vår plats från vattnet! Utsikten är magnifik. Platsen är lite skuggig, men som sagt…utsikten! Jag har suttit i en solstol nere på stranden i stället.

Igår gick vi till restaurangen och åt middag, för vi var lite trötta och orkade inte laga mat även om vi har massor med mat med oss. Dom hade en stor tv där på restaurangen och det var fotboll mellan Sverige och Irland när vi skulle äta. Behöver jag säga att ljudnivån var rätt hög? Nåja, inte bekom det oss något, vi åt jättegod mat och tog varsin öl och hade det jättebra.

Här är lite blandade bilder från campingen och stranden. I morgon åker vi till Malmköping!