Idag har jag varit ute på klubben och träffat Marina som jag ska hålla kurs med om två veckor. Marina är en trevlig bekantskap och jag ser verkligen fram emot vårt samarbete!

Vi tog en promenad med hundarna innan mötet. Nu var det bara Ebba och en av Marinas hundar som var lösa. Dino får gå i koppel när vi är med främmande hundar, jag vill inte ha något polisarbete från honom!

Därför blev det bara Ebba och en liten krokusbukett som kom med på bild idag. Jag tog en bild på Marinas hund, men bilden blev oskarp tyvärr.

Ebba skötte sig bra. Hon var ju stressad förstås, men inte katastrofalt. Hon springer alltid en liten bit framför mig samtidigt som hon hela tiden kollar var jag är. När vi närmade oss klubbstugan märkte jag att hon började bli orolig så jag kopplade henne. Det har ju tyvärr hänt att hon har vänt och sprungit upp i skogen för att hon tror att vi ska till bilen. Inte så att hon har sprungit bort, men man märker att hon inte vill gå till bilen. Men som sagt, hon var inte värre än vanligt. Framför allt så lyssnar hon på mig.

Lustigt nog, när vi väl är framme vid bilen, så hoppar hon in så fort hon kan! Hon hässjar lite, men inte så jättemycket som förr. Om man kunde gå in i hennes hjärna och förstå hur hon fungerar!

20140311-0002 20140311-0003 20140311-0004

Krokus