Strövtåg med hund och kamera

Vill så gärna…

…komma igång med att jogga igen. Frågade sjukgymnasten igår och hon sa: ”Hmmm – om du springer på mjukt underlag, känner så att det inte gör ont, inte springer för långa sträckor.” Vad är för långa sträckor? Över 5 km tycker jag i alla fall.

Idag ska jag åka och köpa ett nytt midjebälte och ett fjädrande koppel. Sedan ska Ebba och jag springa tillsammans, för är det något hon är bra på så är det att springa (att dra…). Men hon är en perfekt löparkompis, hon bara springer och springer. Funderar faktiskt på att kanske, kanske, springa Hundlöpet i höst. Kan ju var ett bra träningsmål i alla fall även om jag inte startar till slut. Borde ju vara bra för att få bort några kilon runt magen!

vackra ebba

Bebis Tokis

Föregående

Trädgårdsbilder

Nästa

Kursavslutning och tandproblem

  1. Jag kör med Baggenbälte plus expanderkoppel och Björkis Nomesele som jag tycker är toppen. Jag tror att man ofta vill för mycket och för fort. Nu har jag sprungit lite oftare än vanligt ett tag, men då har jag ”backat” till min kortaste runda i Tveta som är starten på sjuan (går fram till och med första backen, 300 meter?) och sedan femman (vet inte hur lång den är men gissar på 5,5-6 km). Det gäller att inte paja knäna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén