Dino

Dino var vår första staffe. Han var helt enastående och vi kommer aldrig att få en hund som Dino igen. Han var vår kompis, min promenadkompis, träningskompis på klubben, instruktörsassistent, terapihund för oroliga hundar, osv osv.  Alltid vänlig och villig att vara till lags, alltid intresserad av att lära nytt. Dino blev 13 år och 4 månader. Det finns ett stort hål i våra hjärtan efter Dino. Det kommer aldrig att fyllas.

Ebba

Ebba var energisk och ivrig, men hade lite bekymmer med att åka bil och att vara på andra ställen än hemma. Hon var också väldigt läraktig. Ett stort hjärta, men lite olycklig samtidigt.
Ebba avled tyvärr 20170514. Saknar henne otroligt mycket.

Ebba_i_graset


Nisse

Nisse kom till oss i slutet av juli 2017. Han hette Magic K-Nine Nizze Razz, men kallades i dagligt tal för Nisse. Nisse blev inte så länge hos oss, han slutade sina dagar redan när han var fyra år gammal. Mycket sörjd och saknad!


Arran

Min första hund. Räddade jag från  ett uselt liv på Gotland någon gång i slutet av 50-talet. Han var en mellanpudel och kom till familjen efter att jag hade tjatat och tjatat. Arran var en fantastisk liten hund.


Musti (Mascar´s Mustikka)

Musti var min första egna hund som jag köpte 1975. Med henne tog jag mina första steg på lydnadsbanan. Men oj vad mycket fel jag gjorde inser jag idag. Musti var i alla fall en robust och trevlig hund som alltid hängde med oss.

Musti