När jag slutade arbeta så började jag i stället jobba privat med att hjälpa privatpersoner och föreningar att lägga upp deras hemsidor. Jag hade en enskild firma som hette Neta Design. Men redan långt tidigare så byggde jag hemsidor på fritiden. Den första hemsidan var den jag gjorde till Svenska Hundklubben i Södertälje. Där var jag sedan webmaster i 5 år c:a. På den tiden kodade jag själv i html och hade Microsoft Frontpage som verktyg. Idag är det så otroligt mycket enklare att bygga hemsidor, så man förstår nog inte vilket jobb det var på den tiden! Men det blev bra i alla fall, och man lärde sig att koda! Undrar om jag skulle klara det idag? Tror inte det! Så här såg en del av startsidan ut. 

Några av mina alster är Underås båtklubbMima Mark, Gunsans Fårward, Fransk Bulldogg klubb Sverige och självklart Södertälje Lokala Kennelklubbs hemsida som jag fortfarande sköter och utvecklar.

De flesta sidor som jag har utvecklat har jag gjort med tanke på att ägaren ska ha ett enkelt och lättskött verktyg. Därför har jag ofta valt Cybersite, eller Hundpoolen som webbhotell. Men själv använder jag helst WordPress. Den senaste hemsidan är Kennel Hedenhös´ hemsida som jag har tagit över från den tidigare utvecklaren.

2015 slutade lade jag ned min firma, så nu är jag pensionär på heltid (nästan…). Jag gör i alla fall inte några fler hemsidor, men jag ger it-stöd åt privatpersoner ibland.

neta-design-huvudbild