Idag fyller min dotter Åsa 48 år. Otroligt, men sant! Jag tog en tur med bilen och åkte för att gratulera henne. Hon jobbar på Icas huvudkontor i Solna, så jag parkerade bilen i Mall of Scandinavia. Det är första gången jag var där. Herregud vad stort det var! Bara garaget var som 10 fotbollsplaner – minst. Jag tog för säkerhets skull en bild på bilen för att hitta den igen.

Här ser man bara en bråkdel av det gigantiska garaget!

När jag hade gått upp ur garaget kom jag på att jag kunde ladda ned deras app för att hitta bilen igen, så efter en hel del knappande var appen på plats och jag gick tillbaka för att ställa in var bilen stod. Tror ni att jag hittade bilen? Nej, trots att jag fotade den så var det verkligen inte lätt att hitta den, så det tog faktiskt en bra stund. Men sedan gick jag med raska steg ut från MoS, som det kallas för, och bort till ICA.

Åsa jobbar med att producera bilder för ICA:s olika skrifter och det var jätteintressant att se hur dom jobbade. Det är uppbyggt ett helt vanligt kök mitt i deras entrévåning och där lagar dom maten samt arrangerar den så att det ska se bra ut. Kul att se och kul att träffa en massa kollegor till Åsa.

Här sitter födelsedagsbarnet!
Funderingar på resultatet. Jag dreglade lite över kameran i taket. En värsting-Nikon!
Så här blev resultatet! Bilden är från Åsas Instagram.

Sedan gick vi och åt lunch. Oj vilken fin mat dom har och vad fräscht allt var! Det jobbar 2 000 personer på huvudkontoret, och det var helt fullt i matsalen. Men vad unga alla var! Det vad då jag insåg att det var 10 år sedan jag slutade jobba…Ja, välkommen till verkligheten!