I går hade jag avslutning i min kurs rallylydnad fortsättning. Det var fem stycken kursdeltagare som alla utom en även gick nybörjarkursen i våras. Dom har utvecklats helt fantastiskt! Från att inte ha kunnat någonting om rally så gick dom igår en tävlingsbana i fortsättningsklassen. Må vara att det var mycket nerver med i spelet igår, men jag vet vad dom kan och jag är jättestolt över dem! På avslutningsfikat så lämnade mina elever över en present till mig – en fin flaska vin. Dessutom fick jag så fina ord från dem så jag blev alldeles rörd! Det kommer jag att bära med mig länge!

Jag fick för flera år sedan ett fint armband, samearbete i tenntråd, av Janne. Nu började det till slut bli lite slitet efter att jag har haft det på mig varje dag, och därför köpte Janne ett nytt armband till mig. Igår kom det  på posten och det var ju jättefint!

Min käre bror ringde igår. Han är ju sjuk, men ändå – alltid positiv och kämpar på. En stor kram till dig lillebror!

Hösten är här och i natt var det nästan nollgradigt ute. Fikonträd och pelargonier fick flytta in i hallen i går kväll när jag kom hem från klubben. Nu ska jag flytta fikonträdet ut i förrådet. Där är det lägst 7 grader på vintern även om det är svinkallt ute, så jag hoppas att den överlever. Den har faktiskt små fikonknoppar i toppen!

Armband Hallen med blommor Fikon