Idag börjar vi vår lilla semesterresa som ska ta oss till Örebro, Rättvik, Orsa och Leksand. Kl 09:00 i morse lämnade vi Viksberg för att styra kosan till Örebro där vi stannar en natt. Fram till igår så har ju vädret varit helt fantastiskt, men idag är det mulet. Precis när jag stod i receptionen för att checka in på Gustavsviks camping så kom det en skur. Men den varade bara en kort stund. Gustavsviks camping är nog den finaste camping vi har varit på. Här finns precis allt! Affär, restaurang, glassbar, butik, minigolf, lekparker, ett jättestort äventyrsbad m.m.m.m.

Jag har tagit en sväng runt området med hundarna. Det är nästan helt fullbelagt. Det är många barnfamiljer här förstås, för här kan barnen verkligen ha kul.

Just nu sitter vi inne i husbilen, det blåser jättemycket så kanske kommer det en skur igen. Men vi har det så mysigt inne så det går inte någon nöd på oss.

20140713-0002

Ebba var jättestressad när vi kom fram och det har väl tagit drygt två timmar för henne att lugna ned sig. Men vi har sagt till oss själva att bara ta det lugnt och inte låta henne förstöra vår resa. Visst är det trist och jobbigt, men framför allt så tycker vi ju väldigt synd om henne.

20140713-0002-2

Dino däremot, har är raka motsatsen. Får han bara vara med oss så är han nöjd. Han krånglar aldrig.

20140713-0001-2