…kan man ju alltid skriva om vädret. Och idag kan man inte klaga för det är nästan vår ute. Jag har varit ute på tomten och plockat upp massor med björkris som rasade ner från grannens björk när det var storm för ett tag sedan. Efter ”trädgårdsarbetet” satte jag mig på en dyna på trappan och tog en fika i solen! Hundarna tassade ut på tomten och nosade runt så där mysigt som dom brukar göra när vi är ute på tomten tillsammans.

Promenaden mitt på dagen gick ned till badet. Det finns nästan ingen snö och bara lite, lite is längst in mot stranden. Skönt! Tänk om man slapp vintern nu och det blev vår direkt i stället! På TV säger dom att om det här vädret fortsätter så får Skåne vår nu. Men det lär inte gälla oss i Sörmland.

Jag njuter hur som helst så länge det varar. Och jag tror att jag även talar för Janne och hundarna!

Janne, förresten…han är lite mer handikappad än vanligt. I lördags gick jag ut på baksidan för att skaka en matta. Janne skulle ställa sig på trappan och hjälpa till. Det var lite frost på trappan och det räckte för att han skulle halka. Han formligen flög ut och slog ryggslutet och ena armen i trappan. Tack och lov slog han inte i huvudet. Nu har han ett lila blåmärke som täcker hela skinkan! Det man kan vara lite orolig för är ju om höftleden blev skadad på något vis. Ont har han och han har svårt att sova. Jag har sagt att han ska gå till doktorn, men ….

Lite bilder från idag.