Jag tänkte träna lite fortsättningsklass med hundarna hemma på tomten. Men jag hade ju inte plastat in några fortsättningskyltar! Då får man vara lite kreativ! Jag tog mina visitkortskyltar och satte i hållarna. Det blev faktiskt helt ok, bara man inte försöker läsa när man går banan. Att det dessutom står bilar och annat stök på tomten gör ju inte saken bättre! Men det blev en liten övning för hundar och matte i alla fall. Det som var kul var att Ebba också klarade banan. Visserligen fick jag hjälpa henne lite med extra kommandon på sitt-ligg-sitt, men det var inte underligt eftersom hon aldrig hade gjort det tidigare. Men hon fattade snabbt!Startskylt mini

Rallybana

Sitt-ligg-sitt, 360 vänster och dubbel slalom…

Plommonträd_1

Plommonträdet dignar av plommon! Hoppas att inte trädet går sönder!

Karl Johan

I morse såg jag dessa godingar överallt i skogen. Plockade inte några, det blir bara jag som äter…