Min kära pappa har fyllt 90 år! Ja kära nån! Han hänger med, trots alla krämpor. Det är helt otroligt. I och för sig sa han att han fyllde 60. I så fall är han yngre än mig???

I går var jag och hälsade på honom och Gunvor i Gustavsberg. Mina två systrar Ann och Eva, deras respektive män Victor och Håkan, Pappas syster Kerstin, Freja, Jonathan, Lars-Olov och två av pappas vänner från Täby var där. Som alltid – det är så trevligt att träffa min släkt på pappas sida. Önskar bara att det kunde bli lite oftare.

Pappa var i god form och hängde bra med. Ann hade ordnat så att vi fick en jättegod smörgåstårta och efter det det en lika god jordgubbstårta! Senare tittade vi på några filmer som pappa har gjort och han mindes bra vad det var för något vi tittade på. Bland annat tittade vi på ett fantastiskt roligt tal som pappa höll på Ann och Victors bröllop.

Lite blandade bilder kommer här och en liten film som jag tog med min iPhone när vi tittade på pappas tal. Tyvärr kom inte alla med på bilderna (som vanligt!) 🙁

Bertil 90 år

Jubilaren njuter av ett glas champagne!

Bertil 90 år-8

Syster Eva

Bertil 90 år-7

Evas dotter Freja

Bertil 90 år-5

Pappas syster Kerstin

Bertil 90 år-4

Ann och Victors son Jonathan lyssnar uppmärksamt på Victor…

Bertil 90 år-3 Bertil 90 år-2

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vqywMx0qpUs?list=UURCBCtcd4jhqmj_6fT4lwfA]