Idag är det sommartid igen. Jag gick som vanligt ut med hundarna vid 8-tiden, men då var klockan ju egentligen bara 7, så det var lite kallt och mulet ute.

Tog kameran med mig eftersom jag gick ut till Viksbergs Udde, där jag älskar att fota. Jag som helst fotar när det är soligt och fint, tänkte bryta mönstret idag och ta lite bilder när det är mulet ute. Det är rätt bra på ett sätt, man slipper skuggor och skarpa konturer. Dessutom, när man fotar människor så slipper dom kisa mot solen. Nåja, människor var det ont om. Jag träffade på en enda hundägare. Resten av Viksbergs befolkning ligger nog och sover fortfarande.

Här har jag fotat in mot Uddens bebyggelse. Där det svarta huset ligger, låg det en liten skruttstuga för ett par år sedan. Jag fantiserade om att vi skulle bygga där. Men bara tomten skulle kosta mer än vad vi skulle få för vårt hus idag. Så det blev bara en dröm. Men vilket perfekt läge dom har som bor där!!! Dom har utsikt över Mälaren in mot Södertälje, lugnt och fint. Badplatser över allt. Fina promenadvägar. Men det är väl fuktigt och blåsigt, eller hur? Nej, jag är inte bitter…