Stökig dag idag. Först går Dino ut och äter gräs så vi förstod att han hade ont i magen. Men hundarna fick mat en stund senare. Jag gick in och satte mig vid datorn, men i nästa stund kom Dino in i rummet och kräktes. Samtidigt hörde vi att Ebba satte i sig Dinos mat – inklusive smärtstillande och magmedicin….

Så då fick Dino ingen frukost eftersom jag ville att hans mage skulle få vila. Han var väl rätt ok på promenaden efteråt i alla fall.

Janne och jag åkte iväg till klubben för att låsa upp åt en kvinna som hade hyrt stora hallen. Det visade sig dock vara ett missförstånd, för hon hade nyckel!

Utanför grindarna har det stått en stor låda en tid med reklam som någon trevlig person tyckte att det var en bra plats att ställa den på. Jag tänkte att lådan kunde flyttas lite in mot sidan så att man kunde köra in utan problem, så jag tog i ena änden av lådan och Janne i den andra…Sedan välter Janne! Han föll handlöst framstupa. Nej inte handlöst egentligen, för han tog emot sig med höger pekfinger! Efter lite kånkande och baxande fick jag och kvinnan upp Janne på fötter igen. Han gjorde sig nog lite illa, framför allt gör pekfingret ont, och chockad blev han förstås. Vi får väl se om vi behöver åka till doktorn…

Nu ska jag försöka ta en promenad med någon/några hundar. Solen skiner och det ser rätt skönt ut.

Så här hade alla tre hundarna det ut i morse. Dom såg ut att trivas!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HzkfxF5KJMQ?rel=0]