Jag har hattat hit och dit med mina webbhotell och med mina domäner. Men nu är neta-design.se helt nedlagt, liksom firman, så nu ska jag bli pensionär ”på riktigt”. I samband med nedläggningen av domänen har jag också flyttat till Loopia, som är ett mycket bra och stabilt webbhotell. Om någon är intresserad av att läsa min blogg, så finns den helt enkelt på http://kaveryd.se. Skönt!

En annan skön sak är att vi till slut fick vår husbil! Vi beställde ju en i höstas, men när man sa att det var leveransproblem, så hoppade vi av. Eftersom vi hade ett tillgodohavande hos Caravanhallen så köpte vi en husvagn för att rädda pengarna. Men för en vecka sedan så blev det klart att vi i alla fall kunde få den bil vi hade beställt, så husvagnsköpet annullerades och vi körde tillbaka vagnen. (Dock med lite kastruller och en stekpanna kvar, som vi fick hämta i efterhand! ;-))

Här finns lite bilder…Det är det enda vi har just nu, för det är lite saker som ska göras först med bilen och konstigt nog så har firman annat som dom tycker ska gå före oss… !