Oj, vad fort tiden går. Jag har redan avverkat två kurser nu i vår. I kväll är det rally nybörjare som har avslutning med en liten tävling. Jag tar faktiskt med mig Tokfia. Det verkar konstigt med tanke på hur hon beter sig, men jag ska försöka låta henne vara med och inte kräva någonting. Anledningen är att jag står utan hund på torsdag när jag skulle haft med mig Dino till Agneta Rådberg-Cederstrand. Jag ska visa rallylydnad för hennes valpköpare där på deras valpträff.

Varför inte Dino? Jo, han ska faktiskt operera bort två tänder i morgon! Det var i fredags som jag köpte två stycken sådana där små leksaksgrisar som grymtar. Dino blev ju helt vild av lycka, men plötsligt såg jag att hela grisen var nedblodad! Dino hade brutit av en framtand! Det kan omöjligen vara grisen som orsakade att tanden gick av, för dem är gjord av mjukt gummimaterial. Så tanden var nog redan sprucken. Roten på tanden satt kvar så i går var vi på Animalen. Man såg då tyvärr att ytterligare en tand var av och det var en kindtand! Så den planerade lilla operationen av en liten framtand blev plötsligt en mycket större historia. Vi fick därför en ny tid i morgon, vilket gör att han knappast kan följa med mig och vara demohund i övermorgon. Suck! Därför testar jag Ebba i kväll.

Det blir inte några märgben mer tyvärr, kanske har hans tänder blivit sköra med åren?

Bild

Inga märgben mer!