Nisse har en oerhörd energi och hittar på tusen saker. Han gnager på våra sängar, bär runt skor och stövlar, leker med leksaker och testar mig och Janne på alla möjliga sätt.

Igår till exempel så jobbade jag lite med inkallning. När jag ropade ”Hit” så gjorde han en sväng bort i stället. Det var så tydligt att han testade mig! Jag stod kvar och väntade, men inget hände. Då satte jag ned handen för ”dutt” och då kom han! Ja, ja! Jag tar det med humor. Det är helt normalt att dom testar gränserna. Hur ska dom annars veta?

Det som är mindre roligt är att han är så otroligt ettrig på Dino. Dino stackarn, han bara står och ser lidande ut medan Nisse hänger som en vansinnig kamphund i Dinos halsskinn. Vi stoppar självklart Nisse och försöker få honom förestå att detta inte är ok.

Idag har i alla fall varit en rätt lugn dag hittills. Vi ska ut till klubben och träna en stund och det känns som en bra sysselsättning när regnet öser ned. Tack och lov för våra hallar!

Men visst har han utvecklats den lille mannen. Nu är han drygt 4 månader och är snart lika hög som Dino, men han väger 8 kilo mindre än så länge. Han är i princip rumsren. Ja, jag säger i princip bara för att inte sticka ut hakan för mycket. Men det har funkat jättebra de senaste 3-4 veckorna. Han sover också bättre – idag ville han inte ens gå upp kl 05:30 när jag vaknade.

Och visst är dom lugna ihop ibland i alla fall!

Sover sött

Sover sött