Ebba har genomgått en otrolig förvandling! Från att ha varit låg, ha gått undan, inte varit med oss, blivit åskrädd, och fått konstiga stressattacker då hon grävde sönder min madrass, så har hon nu blivit som en ny hund!

Det har nu gått c:a en månad sedan vi började med smärtlindring. Vi har också varit två gånger hos sjukgymnast och ska fortsätta 9 gånger till. Första gången var hon väldigt stressad och låg och ålade sig när hon skulle få laserbehandling. Men gången efter hade hon fattat att det inte var farligt så då låg hon stilla . Den gången provade också vi en kort stund i treadmillen. Hon var väldigt rädd, så det fick bara bli en liten, liten stund. Men jag har hopp där också.

Hon är lugn och öppen hemma, hon är med oss och framför allt: hon leker! Tänk att vi inte har förstått att hon hela tiden hade ont! Men hon har aldrig haltat, hon har aldrig pipit när vi har tagit i henne – så vi har inte fattat! Visst har jag läst om att hundar kan bete sig konstigt pga smärta, men jag har aldrig kopplat det till Ebbas beteende! Nu ska jag genast säga att bilproblemet inte är borta. Men vem vet – kanske har det gjort väldigt ont när hon åkte bil och då har hon inte kunnat ta vägen någonstans? I så fall så borde det också bli bättre – hoppas jag!

Dino har fått en lekkamrat igen!

lek

lek-3