När vi åt lunch idag så fick jag se att det var ett helt fantastiskt ljus ute. Det var nog en form av dimma igen som gjorde att det blev så häftigt, nästan lite spöklikt. Ut med kameran i alla fall.

Sedan in igen och försöka äta.

Men då får jag se en SPINDEL i fönstret precis bredvid mig. Den var gul och c:a 2 1/2 cm stor. Och det var då jag överraskade mig själv med att lugnt hämta en tidning, lirka ned spindeln i på tidningen, försiktigt vika ihop tidningen och ta ut spindeln till en säkrare plats. När jag kom in igen så dunkade hjärtat ska jag säga.

Men jag är så stolt över mig själv att jag gjorde det! Nu hade jag tänkt att hitta en bild på spindeln på Google, men där tog det stopp. Att sätta sig och titta på alla spindelbilder…nej tack!

Här kommer resultatet av fotograferingen i alla fall!

Spöklikt Spöklikt-2