Morgonpromenaden är den stund då jag njuter som allra mest av vårt underbara Viksberg. Dagens promenad var inget undantag. Fortfarande är det varmt och naturen är så vacker. Hundarna och jag strosar längs med Mälaren. Hundarna nosar på allt mellan himmel och jord, jag brukar säga att dom läser Dagens Nyheter. Eller kanske Nattens Nyheter?

Det är under promenaderna som jag verkligen finner ro och mår som bäst. Jag känner mig verkligen priviligerad som har det så bra. Fin man, fina hundar, fint hus, fin natur. Pengar har vi inte i överflöd som pensionärer, men vi har i alla fall så vi klarar oss. Vad kan man mer önska sig? Ja, kanske att Janne skulle må lite bättre. Men vi jobbar på det!

Idag blev min kamera som ny. Ja den är rätt ny i och för sig, men ofta har jag blivit besviken på autofokusen. När jag har fotat så har jag mer eller mindre hållit tummarna för att fokus ska hamna där jag vill. Knasigt! Nu ställde jag in objektivet på manuellt. Då kan jag få skärpan precis där jag vill. Funkar inte om man har bråttom förstås, så grundläget får ändå vara Auto.

Lite sensommarbilder till slut.

Ha en underbar dag!

Sensommar

Nypon

Sensommar-6

Den här killen hade gott om damer!

Sensommar-5

Inte så välkomna!

Sensommar-4

Gullriset skvallrar om att hösten är på gång.

Sensommar-3

Höstflox

Sensommar-2

Hästarna är kvar i hagen, så än är det väl sommar?