När jag precis har skrivit min deppiga fundering om Ebba, så hände något. Jo vi åkte ju till Animalen igår till Charlotte som vi hade bokat en friskvårdsundersökning hos. Jag är ju lite nojig när det gäller hälta, så jag vill gärna kolla. Ebba var som vanligt gräsligt stressad och hässjade helt otroligt. Jag satt där i väntrummet och såg alla andra lugna hundar medan Ebba hässjade så att det blev en stor pöl på golvet.

Charlotte tittade på hur Ebba rörde sig ute först och sedan gick vi in och fortsatte undersökningen inne. Ebba skakade och kröp ihop, men bråkade inte förstås. Det gör hon aldrig. Charlotte tyckte att Ebba var mjuk och rörlig och fin i muskulaturen. Kul! Hon ömmade lite, lite på ryggen mellan skulderbladen, men det var inget farligt. Sedan var det dags för vattentrask. Nu började jag se att Ebba faktiskt försökte, men läskigt var det ju! Men till slut så gick det små korta pass. Ingen panik eller bråk över huvud taget!

Efter vattentrasken var det dusch och avtorkning. Så till slut – Charlotte började försöka få kontakt med henne. Jag tänkte i mitt stilla sinne att det inte skulle gå och att hon inte skulle ta godis. Men Charlotte lyckades knäppa upp Ebba! Titta på bilden när hon får en puss!!!!

Ebba och Charlotte

Jag är helt stum! Det är nästan så att jag dödar spargrisen och köper ett klippkort hos Charlotte!

På kvällen var det NoseWork för Dino, men med Ebbas fina resultat från dagen så tog jag med henne dit också. Hon var stressad igen, men hon jobbade!!! Visst, jag ser att hon inte är superglad om man säger så – svansen mellan benen, men hon jobbar!!!! Underbara hund! Förlåt att jag inte trodde på dig!