Ja, men det gick ju riktigt bra! Först hade ju Janne och jag vår egen lilla nyårsfest med god mat och lite god champagne för min del, och öl för Jannes del.

Planen var, liksom vid tidigare nyårsaftnar att lägga oss i sovrummet med tv-n på med högt ljud och stänga dörren så att Dino inte kan springa runt i huset. Sagt och gjort, vid 21-tiden låg vi i sängarna och jag kikade på Sagan om Konungens återkomst (Janne somnade…). Den filmen har ju så mycket oljud i sig, så det dränker alla eventuella smällare. Men det var ju lugnt! Inte förrän klockan 5 i tolv så började det smälla. Dino skällde och ylade, men han låg kvar i sängen. Ebba sympatiskällde lite ibland. Klockan halv ett var det slut och vi somnade!

Viksberg var nog ett föredömligt område i går kväll. På morgonpromenaden såg jag inte ett enda bevis på att någon hade skjutit smällare någon stans. Det brukar annars ligga raketrester överallt. Bara hemma vid Vargvägen hade någon ställt upp en avfyrningsramp på fältet utanför, men det var också allt. Annat var det när vi körde igenom Brunnsäng i morse….

På morgonpromenaden noterade jag att vintern tillfälligt har släppt sitt grepp och snön håller på att smälta bort. Stenarna vid Punchviken är dock isglaserade. Rätt fint!

Fotot taget med en Samsung Galaxy Alpha…

Stenarna har fått ett fint skal av is.

Stenarna har fått ett fint skal av is.