Så fick vi då äntligen åka och hämta Nisse! Igår, den 24 juli, åkte vi de 22 milen igen till Laxå.

Nisse är inte den mest framfusiga i kullen, så när alla valparna kom springande mot oss, så satt han först kvar och gäspade på trappan till hundarnas hus. Men sedan kom han!

Resan hem gick bra. Han var lite orolig först, men efter en halvtimme så hittade han en bra plats att ligga på bredvid mig på passagerarsätet. (Ja, jag satt på snedden resten av resan…)

Väl hemma så var vi nog lika trötta allihop, men ändå fanns det mycket tid för mys! Natten blev onödigt orolig för min del. Jag tog ut honom sista gången kl 22 och då kissade han. Sedan kunde jag inte slappna av utan vaknade stup i ett och kollade var han var. Han flyttade runt lite i sängen, men skötte sig bra. Klockan kvart över 4 så vaknade jag av att han stod och pep, så jag tog ut honom direkt. Då kissade och bajsande han! Vi har nog fått en vinstlott sa Janne. Nåja, det har hänt olyckor inne också, men när vi tar ut honom så sköter han sig!

Dino var väldigt reserverad i början, men på morgonen idag så har dom lekt. Jag har tagit lite film som jag ska lägga ut lite senare idag.