Det här inlägget kommer bara att handla om Nova. Hon har verkligen prövats med allehanda händelser. Det skulle ju bli julafton med barn som hon är lite skeptisk emot. Så vi funderade på hur det skulle gå. Jo, hon skällde några gånger på Otis, men annars var hon helt lugn. Hon skäller alltid när folk kommer, men slutar snabbt. Det är bara synd att hon har så gäll ton då. Det slår lock för mina öron!

När vi stod och tog glögg så stod hon mitt i gruppen och gjorde ingenting. ♥️ När vi åt mat låg hon under bordet, och senare låg hon i soffan och blev kliad av den som fanns till hands.

Samma sak på juldagen när Åsa och Magnus kom. Lite skäll först, men sedan helt lugn. Det finns alltid någon som vill klia!

På tredjedag jul var vi hos Micke, Linda och barnen. Nova tycker att de stora hundarna är lite läskiga, men alla tre var jättelugna! Man ser på en bild att Nova tycker att Elvis nog är lite jobbig – hon lutar sig liksom bort från honom på bilden. Men inget gruff eller oro över huvud taget. Och alltid finns det någon människa som vill klia!

Så nu lägger vi julhelgen 2023 bakom oss. Nu blir det nyårsafton och det har hittills gått bra, ingen oro över huvud taget, och det är vi innerligt tacksamma för så som det smäller här!

God fortsättning!