Snart är det faktiskt dags för den stora dagen. Idag är det 36 dagar kvar tills vi flyttar! Oj, vad tiden går fort nu. Någon gång i mitten av december bestämde vi oss och då var det ett halvår tills vi skulle få tillträde. Då var det lugnt och allt under kontroll. Men nu…

Det känns spännande, roligt och lite läskigt faktiskt. Vi har varit där i lägenheten och tittat två gånger efter att vi skrev avtal och varje gång har det känts jättebra. Men nu är det ett tag sedan och man funderar och funderar. Hur var det där i det rummet, hur ska vi möblera och framför allt: hur ska flytten funka? Jag som har så stort kontrollbehov har det lite tufft just nu, det ska erkännas. Janne är gudskelov lugn och säger att allt blir bra, och det vet ju jag också innerst inne.

Igår var vi och beställde tapet till sovrummet och köpte väggfärg. Kul! Sovrummet är det enda som vi gör om innan vi flyttar in, resten får ge sig allt eftersom. Tapeten är från Stig Lindberg-serien och ska vara på väggen bakom sängen. Resten av väggarna blir vita.

Vår framtida utsikt… Inte så tokigt faktiskt. 🙂